Luukku 9: Priot-arvonta!

Viime viikon Iloleipuri-arvonnan voitti Sanni Sipilä!

Suomalainen Priot valmistaa toimivia ja hauskasti muotoiltuja muovituotteita, jotka auttavat erilaisissa arkipäivän haasteissa. Priotin avainlipputuotteiden avulla selviät esimerkiksi erilaisten pakkausten ja pullojen avaamisesta kirjaimellisesti käden käänteessä.

Professori Antti Eklund ja muotoilija Risto Granlund panostavat tuotteiden suunnittelussa ja muotoilussa yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen, mutta tekevät työnsä silti aina pilke silmäkulmassa. Siksi Priotin tuotteet tuovat piristystä ja merkittävää helpotusta jokaiseen arkipäivään.

Voit osallistua Priot-arvontaan tämän postauksen alaosassa olevalla lomakkeella. Arvonta ratkeaa 16.12.2022. Arvontapalkinto koostuu seuraavista tuotteista:
Strong-kannenavaaja 
¨
Designer´s choice voittaja. Muskelimies auttaa avaamaan kaikenkokoiset purkit. Pehmeä ja tarttuva materiaali muuttaa perinteisen kurkkupurkin vääntökilpailun lasten leikiksi.Jeezy -juusto-leikkelenapit 3 kpl
Näiden söpöjen hiirenkorvien avulla nappaat juustot ja leikkeleet joulupöydästä helposti. Persoonallinen ja käytännöllinen yksityiskohta ruokapöytään!
Teddy long -avaaja 
Pitkävartinen Teddy Long on persoonallinen lisä juomapöytään. Pitkä varsi helpottaa avaamista ja materiaalinsa vuoksi avaaja tuntuu mukavalta käsissä. Tätä avaajaa ei kannata piilotella!

Lifty-kannenavaaja 
Lifty-kannenavaaja avaa kaikkien tiukassa olevien lasipurkkien kannet. Liftyn kanssa et joudu vääntelemään: asetat vain avaajan paikalleen ja painat alaspäin - lasipurkin kansi avautuu, ja se pitää enää kiertää auki.

Tea-teesihti 

Tämän kätevän teesihdin avulla valmistat haudutettua teetä teepuruista. Teesihdissä olevien korvien ansiosta voit nostaa sihdin kupin reunalle haudutuksen jälkeen. Tavallista isomman tilansa vuoksi voit käyttää teesihtiä apuvälineenä myös leivonnassa vaikkapa tomusokerilla puuteroinnissa. 

Kahvi-mökkimukit 4 kpl


Näistä mukeista voit huoletta hörppiä kuumaa juomaa, sillä uloin kuori ei kuumene. Mukit ovat mikronkestäviä ja konepestäviä. Mukit myös puhdistuvat helposti, joten ne sopivat otettavaksi mukaan esimerkiksi mökille tai eväsretkelle!

Handy-säilyketölkin renkaan avaaja

Handyn avulla avaat helposti klipsillisen kannen ja säästät näin sekä kynsiä että voimaa. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan bloginne reseptejä, sillä olen havainnut ne sopivan yksinkertaisiksi ja inspiroiviksi. Käytätte usein ainesosia joita jokaiselta (tai ainakin minulta :D) löytyy valmiina kaapista ja siksi leipomaan ryhtyminen ei varsinaisesti vaadi suunnittelua. Nämä arvonnat kuitenkin hiukan hämäävät, sillä tekstit ovat kuin suoraan kunkin firman esitteistä kopioidut. Oletteko itse testanneet tuotteita, täyttivätkö ne lupaukset? Hyödyttekö rahallisesti tuotteiden promoamisesta? Pieni läpinäkyvyys parantaisi blogianne niiiiin paljon. :)
Jouluisin terveisin Mai!

Tiina - Suussasulavaa rakkautta kirjoitti...

Hei Mai! Kiva kuulla että pidät resepteistämme. Emme itse hyödy rahallisesti arvontojen järjestämisestä, mutta joskus saatamme saada tuotteita testaukseen myös itsellemme. Esimerkiksi tässä yhteydessä Priot lähetti myös meille kirjoittajille arvonnassa olevat tuotteet testaukseen. Sen sijaan aikaisemmassa Iloleipuri-arvonnassa sain palkinnon kotiini, ja lähetän sen itse voittajalle - olen siis nähnyt tuotteet ennen kuin kirjoitin niistä muutaman sanasen blogiin, mutta en niitä koettanut. Arvontojen alussa oleva pieni teksti on arvostelun sijaan yleinen kuvaus palkinnon antaneesta yrityksestä ja sen tarjoamista tuotteista - se on kuin pieni mainosteksti yritykselle, joka on antanut palkinnon arvontaan. Olet kyllä oikeassa siinä, että voisimme vielä parantaa arvontojen läpinäkyvyyttä. Kiitos kehittävästä kommentista ja hyvää joulunodotusta sinullekin!

Lähetä kommentti

 
Suussasulavaa rakkautta © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top