Luukku 2: Iloleipuri-arvonta!

Iloleipuri tarjoaa laadukkaita vuokia, muotteja ja muita leivontavälineitä hauskempaan ja helpompaan leivontaan. Lasten oman tuoteryhmän lisäksi Iloleipurin valikoimasta löytyy upeita kuivakakkuvuokia, silikonituotteita ja Muumi-taloustavaraa. Lisää Iloleipurin tuotteista löydät täältä.

Iloleipurin innostavat ja hauskat leivontavälineet tekevät jokaisesta jauhopeukalosta mestarileipurin!


Voit osallistua Iloleipuri-arvontaan tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki vanhat ja uudet tykkääjät osallistuvat arvontaan, joka ratkeaa 9.12.2022. Arvontapalkinto koostuu seuraavista tuotteista:


Torvikakkuvuoka 2,2 l

Tällä perinteisellä vuoalla teet kauniit kuivakakut joulupöytään ja viemisiksi. Leivonnaiset irtoavat vuoasta ilman voiteluakin, mutta kauniimman lopputuloksen saa sipaisemalla vuoan kevyesti rasvalla. Iloleipuri-vuokien pesu hoituu helposti käsin pinnoitteen vuoksi. 
Muumi piparkakkumuotit 5 os.

Kauniit piparit syntyvät Iloleipurin piparkakkumuoteilla, joita kuvittavat Mumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen, Pikku Myy ja Muumipeikko.

5 kommenttia:

Jelena Nieminen kirjoitti...

Ihana arvonta!! :)

Tiina - Suussasulavaa rakkautta kirjoitti...

Voi, kiva kun tykkäät! :) Kannattaa pysyä kuulolla, koska näitä on tulossa lisää!

Marja-Liisa kirjoitti...

Tykkään tykkään! Olen aina tykännyt leipoa, mutta nuo kuivakakut on vielä valloittamatta. Ehkä tämän vuoan myötä sekin tulee tehtyä :)
minni42@gmail.com

Me Wämili kirjoitti...

Oijoi!
Nyt on p a k k o osallistua!

Tiina Laurila kirjoitti...

Mukaan arvontaan! :) hemantinde@hotmail.com

Lähetä kommentti

 
Suussasulavaa rakkautta © 2010 | Designed by Chica Blogger | Back to top